WEBDESIGN

WORDPRESS

EEN PROFESSIONELE WEBSITE ONTWIKKEL JE IN WORDPRESS.

Een professionele website laten bouwen, dat doe je in WordPress. WordPress is een professioneel Content Management System (CMS) waar miljoenen websites mee zijn ontwikkeld. WordPress is perfect voor websites en webshops. 

Doordat wij gebruik maken van WordPress kunnen wij jouw website precies op maat maken. Op deze manier kunnen (bijna) altijd aan al jouw wensen voldoen. In elk design houden we rekening met jouw doelgroep en zorgen we ervoor dat ook Google helemaal blij is met je website. Op die manier ben jij ervan verzekerd dat je website doet wat het moet doen. 

Wat je wensen ook mogen zijn, wij kunnen het voor jou in WordPress realiseren. 

WEBDESIGN

UX DESIGN

BRANDDESIGN

USER EXPERIENCE

FORM FOLLOWS FUNCTION

Naast een mooi design is de functie van je WordPress website het aller belangrijkst. Je bezoekers van je website moeten een goed gevoel krijgen en alles moet logisch te vinden zijn. Alleen op die manier zullen je bezoekers hun doel op de website bereiken. Wij werken altijd vanuit het principe form follows function: “Een mooi design is belangrijk, maar het mag niet ten kosten gaan van de functionaliteit.”

0
DOMEINEN
0
PROJECTEN

PORTFOLIO

EEN BLIK OP ONS WERK.

WEBDESIGN KOSTEN

FLEXIBLE PAKKETTEN.

Op basis van uw wensen kunt u een pakket kiezen dat het best bij uw website past.
De pakketten geven een indicatie van de prijs. 

*Prijzen zijn slechts een indicatie van de prijs. Prijzen kunnen zowel lager als hoger uitvallen. 

WEBSITES

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONS WERK.

Hoeveel tijd het kost om een website te maken ligt aan veel verschillende factoren. Een kleine website kan door een professional binnen 1 week gebouwd worden. Hiervoor is het wel belangrijk dat alle content geleverd is zodat de website bouwer in één keer door kan. Vaak kost het minimaal 2 weken voor het bouwen van een goede kleine WordPress website. Een middelgrote website heeft ongeveer een bouwtijd van 4 weken. Wanneer je het hebt over grote websites met veel pagina’s en veel verschillende soorten functies kan de ontwikkelingstijd oplopen tot 6 weken. 

Elke website is uniek en daarom kunnen bouwtijden erg verschillen. Houd altijd rekening met een aantal weken, zo weet je zeker dat de website zonder fouten online staat. 

 

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Geen één website is exact hetzelfde. De wensen die je hebt en de functies die daarbij komen kijken hebben invloed op de prijs. Na een oriënterend gesprek hebben we een duidelijker beeld en kunnen we je mooi aanbod doen!  

Ja, in sommige gevallen is het zeker mogelijk om updates of wijzigingen door te voeren voor websites die wij niet zelf hebben gebouwd. 

Helaas is het ook regelmatig zo dat de website te verouderd is of niet op de juiste manier is gebouwd. Dan is herbouwen een betere optie. 

ALLES! Ja, echt waar. Alles is mogelijk er zijn geen beperkingen. We zoeken overal een oplossing voor en niks is te veel. We zijn erg benieuwd of jij iets kan verzinnen wat niet mogelijk is!