JOUW 
WEBSITE 
HOSTING 
DESIGN 
WEBDESIGN 
OPLOSSING 
BEGINT HIER.

ALLES ONDER ÉÉN DAK.

Van web- & brand design tot hosting. Jouw onderneming of passie moet naar het hoogste niveau getild worden, dat snappen wij.  Daarom doen wij het anders dan anderen: 

  • Nederlandse servers voor een snelle verbinding. 
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service met een glimlach.
  • Flexibel en altijd bereikbaar.
  • Geen limitaties. 

DE DIGITALE OPLOSSING.

WEBDESIGN

Online staat nooit stil en verandert elke dag. Jouw website staat ook nooit stil. Onze websites passen zich met responsive design automatisch aan het scherm van de gebruiker, dat is wel zo gebruiksvriendelijk. Gebruiksvriendelijkheid en een uitstraling die goed past bij jouw bedrijf zijn enorm belangrijk, om de perfecte website te realiseren.

WEBSITE

HOSTING

Wij zijn expert op het gebied van hosting, data diensten en opslagruimte. Wij beschikken over eigen (Nederlandse) servers en kunnen jouw nieuwe website direct voorzien van de perfecte hoeveelheid webruimte. In ons pakket ben je ook voorzien van emailadressen. Zit je nu bij een andere provider, verhuizen is geen enkel probleem!

SNELLE SERVERS

BRAND DESIGN

Brand design is zorgt ervoor dat de uitstraling van jouw merk past bij je product of verhaal. Sterke merken onderscheiden zich beter, een goede basis is hiervoor belangrijk! Brand design is uiteindelijk de vertaling van jouw merk naar een sterk kloppend verhaal die jouw doelgroep aanspreekt. Wij bieden een brandbook op maat.

BRANDBOOK

BRENG IDEEËN TOT LEVEN.

LOGO DESIGN

Een logo zorgt voor een herkenbaar gezicht. Het moet persoonlijk en snel herkenbaar zijn. Wat voor logo u ook zoekt, wij kunnen het maken. Samen met u gaan we op zoek naar het juiste gevoel voor uw bedrijf. Wij gaan net zo lang door tot u tevreden bent en stoppen geen moment eerder. Een redesign van uw logo is natuurlijk ook mogelijk!

LOGO DESIGN

MARKETING

Een goede marketing strategie is goud waard. Dit kan zowel offline als online zijn. Wij kijken samen met jou naar de vraag van jouw klant en doen onderzoek naar de termen waarop jouw klant zoekt in Google. We optimaliseren je website zodat deze door alle zoekmachines goed geïndexeerd kunnen worden. Weten wat we nog meer doen?

MARKETING

FOTO- VIDEOGRAFIE

Foto - videografie besteden we uit aan een partner. Foto's/video's voor een website zijn namelijk "een vak apart". Het is belangrijk dat deze foto's/video's op de juiste manier worden genomen, met bijvoorbeeld genoeg white space. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat de uitstraling van de website is zoals we willen.

FOTO- VIDEOGRAFIE

WIJ WERKEN OF ZIJN PARTNERS MET:

CONTACT.

Heeft u interesse of vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contact knop. Wij helpen u graag en vinden het leuk om met u mee te denken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.