Welkom bij Henninger Webdesign

DEEL DIT ARTIKEL:

Henninger Webdesign is opgericht door Jorn Henninger op 1 januari 2021. Vanaf dat moment is het een groeiend bedrijf. Het doel van Henninger Webdesign is om een bedrijven te ondersteunen met zowel online als offline marketing. We noemen onszelf geen marketing bureau, maar helpen met marketing kunnen we zeker wel!

Alles wat je nodig hebt, maar dan in het klein

Wij doen alles wat een groot marketing bureau ook doet, maar dan in het klein. We helpen je zowel offline als online met je marketing. Wij doen namelijk het volgende: bouwen van websites, verbeteren je SEO, zorgen voor toffe content, ontwerpen een moderne huisstijl voor je briefpapier en alle andere dingen die je kan verzinnen!

Heb jij een opdracht of vraag die te groot is voor ons, dan schakelen we over op één van onze experts. We hebben veel verschillende experts in huis en omdat zij niet bij ons in vaste dienst zijn kunnen we je van een (veel) betere prijs voorzien dan een gemiddeld marketing bureau. Ondanks al onze specialisten voeren we de meesten opdrachten gewoon zelf uit, dat vinden we wel zo persoonlijk.