NIEUWS

OVER HENNINGER WEBDESIGN

OP ZOEK NAAR EEN WEBSITE/WEBSHOP? WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN VAN WEBSITES/WEBSHOPS. JOUW DOEL IS ONS DOEL, DAT LATEN WE NIET MEER LOS. DOORMIDDEL VAN DE MODERNSTE TECHNIEK, USER EXPERIENCE DESIGN, SNELLE HOSTING EN ULTIEME SUPPORT ZOLANG ALS DE LEVENSDUUR VAN JOUW WEBSITE KUNNEN WIJ DE JOU DE BESTE OPLOSSING BIEDEN.

WEB DESIGN
Onze visie op design is anders dan anderen, wij stellen in elk design jouw klant centraal. Alleen op die manier zorg je voor een succesvolle website/webshop. We kijken naar de vraag van jouw doelgroep, de oplossing (die jij biedt) en de boodschap (die verteld moet worden). Al deze onderwerpen moeten op de juiste manier geuit worden om succesvol te kunnen zijn. Wij optimaliseren het design op basis van Google Analytics, Hotjarr en natuurlijk jouw input. Ben jij benieuwd hoe wij jouw website er volgens ons uit zou zien met een optimaal “User Experience design” (UX Design), neem dan contact met ons op. Wij delen graag onze visie en vinden het leuk om met jou in gesprek te gaan.

BRAND DESIGN
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een merkidentiteit. Dit is voor veel websites belangrijk om de juiste uitstraling te creëren. Denk hierbij aan het juiste gebruik van iconen, kleuren en een bijpassend logo.


INNOVATE
De (digitale)wereld veranderd sneller dan ooit, daar moet jij op kunnen inspelen. Jouw organisatie is ook geen dag hetzelfde, daarom moet jouw website snel en gemakkelijk aanpasbaar zijn. Wij werken altijd met WordPress, de meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt voor de gebruiker. Bovendien kunnen wij op deze manier (bijna) alles realiseren wat jij nodig hebt.

CREATE

MEER NIEUWS

OVER HENNINGER WEBDESIGN

OP ZOEK NAAR EEN WEBSITE/WEBSHOP? WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN VAN WEBSITES/WEBSHOPS. JOUW DOEL IS ONS DOEL, DAT LATEN WE NIET MEER LOS. DOORMIDDEL

Lees meer »

PROJECT: QUALITY FIT FOOD

Quality Fit Food is een veelbelovende start-up die op zoek was naar een succesvolle webshop voor de vries verse maaltijden die zij verkopen. Een webshop

Lees meer »