VEEL GESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

VIND HIER HET ANTWOORD OP JE VRAAG.

Heb je ondertussen een vraag? Hopelijk vind je hier het antwoord op je vraag. Mocht het antwoord er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen!

WEBDESIGN

Hoeveel tijd het kost om een website te maken ligt aan veel verschillende factoren. Een kleine website kan door een professional binnen 1 week gebouwd worden. Hiervoor is het wel belangrijk dat alle content geleverd is zodat de website bouwer in één keer door kan. Vaak kost het minimaal 2 weken voor het bouwen van een goede kleine WordPress website. Een middelgrote website heeft ongeveer een bouwtijd van 4 weken. Wanneer je het hebt over grote websites met veel pagina’s en veel verschillende soorten functies kan de ontwikkelingstijd oplopen tot 6 weken. 

Elke website is uniek en daarom kunnen bouwtijden erg verschillen. Houd altijd rekening met een aantal weken, zo weet je zeker dat de website zonder fouten online staat. 

 

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Geen één website is exact hetzelfde. De wensen die je hebt en de functies die daarbij komen kijken hebben invloed op de prijs. Na een oriënterend gesprek hebben we een duidelijker beeld en kunnen we je mooi aanbod doen!  

Wij bouwen alle websites in WordPress. WordPress wordt wereldwijd gezien als hét CMS om websites mee te bouwen. 

Ja, in sommige gevallen is het zeker mogelijk om updates of wijzigingen door te voeren voor websites die wij niet zelf hebben gebouwd. 

Helaas is het ook regelmatig zo dat de website te verouderd is of niet op de juiste manier is gebouwd. Dan is herbouwen een betere optie. 

BRANDDESIGN

Wij ontwerpen alles in Adobe Illustrator. Daardoor kunnen we je voorzien van alle mogelijke bestandsvormen. 

Jij ontvangt alle bestanden die je nodig hebt. 

Wij kunnen heel veel dingen ontwerpen van logo’s tot bedrijfsauto bestickering. Je kan dus met elke vraag naar ons toe komen. Wij helpen je graag aan een nieuw design! 

HOSTING

Nee, je bent nooit verplicht om onze hosting af te nemen. Wel is het voor ons een stuk gemakkelijker om alles onder één dak te hebben. Werken met verschillende partijen kan het proces soms vertragen. Dat is niet wenselijk wanneer we bijvoorbeeld een probleem snel moeten oplossen. 

Ja, zeker! Het verhuizen van een domein kan snel en gemakkelijk. Zowel naar ons als naar een andere hosting provider. Verhuizen is altijd gratis. 

ONDERHOUD

Bij het onderhoudscontract updaten we regelmatig de website en bekijken we regelmatig of er geen derde partijen inloggen.

Back-ups zijn ook een onderdeel van het onderhoud, gaat er iets stuk of heb je iets verwijderd dat je niet meer kan terug vinden? Met 1 druk op de knop kan zetten we jouw website terug. 

Elk onderhoudscontract biedt een gratis aantal uur waar jij ons kan inzetten. Dit kan zijn om nieuwe content te plaatsen of om nieuwe pagina’s te maken. 

Binnen het onderhoudspakket zorgen we er ook voor dat je pagina schoon en snel blijft. 

Wil je liever geen onderhoudscontract maar wil je wel aanpassingen dan kan dat ook. Dan betaal je per uur. De kosten hiervoor liggen een stukje hoger.  Zonder onderhoudspakket zijn we ook genoodzaakt om kosten te rekenen voor licenties. Wat deze kosten zijn ligt aan de gebruikte programma’s.

Wanneer de maandelijkse uren niet worden ingezet komen deze te vervallen. De uren kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand. 

NOG NIET ALLE VRAGEN BEANTWOORD?

Je kan elke werkdag contact met ons opnemen. We helpen je graag met alle vragen.