AUTO BELETTERING

AUTO BELETTERING

MAAK JOUW BEDRIJFSWAGENS HERKENBAAR.

Auto belettering is een fantastische manier van reclame. Auto reclame wordt overal gezien en blijft jaren zichtbaar. Ook als je niet rijdt maak je bedrijfswagen nog steeds reclame op bijvoorbeeld de parkeerplaats!

Wij ontwerpen graag voor jou stickers voor je bedrijfswagen. Van een paar stickers tot een volledige wrap. Het is mogelijk om binnen een week een ontwerp voor jouw bedrijfswagen te ontvangen. 

Wil je alleen een design hebben en de bestickering door iemand anders laten uitvoeren? Dat is geen enkel probleem. Je ontvangt van ons alle benodigde bestanden! 

BESTICKERING BEDRIJFSWAGEN

DIT ZIJN DE VOORDELEN

UNIEK ONTWERP

Het design is 100% uniek en speciaal gemaakt voor jouw merk.

100% TEVREDEN

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Eerder zullen we niet stoppen!

BINNEN 5 DAGEN

Ontvang de eerste concepten binnen 5 werkdagen.

PORTFOLIO

EEN BLIK OP ONS WERK.

Bestickerde auto met eigen ontwerp

Auto belettering

Eigen ontwerp bedrijfswagen belettering
HOEKSCH HOUT

Bedrijfswagen belettering

GO ROCKET

Bedrijfswagen belettering

HET PROCES

ZO GAAN WE TE WERK.

1. kennismaking
Als eerst luisteren we naar jou. Wat zijn jouw ideeën en wat is voor jou belangrijk. Daarna hebben we zelf nog een aantal vragen over jouw merk en doelgroep. Op deze manier kunnen we een goed beeld creëren en een aantal mooie concepten maken.
2. Terugkoppeling
Nadat we elkaar hebben gesproken en ideeën hebben uitgewisseld is het belangrijk om duidelijk te hebben of we hetzelfde voor ogen hebben. Wij koppelen ons idee terug. Ben je akkoord, dan gaan we aan de slag met de concepten.
3. Design
Spannend... Je ontvangt hier een aantal concepten. Op basis van je gekozen pakket ontvang je 3, 4 of 5 concepten. Na ontvangst kan je je feedback over het ontwerp geven. Uiteindelijk kies je 1 van de concepten als basis voor het verdere proces.
4. Correctie
Nadat je 1 concept hebt gekozen is het mogelijk om de laatste details te bewerken. We gaan net zo lang door tot jij tevreden bent!
5. Oplevering
Na akkoord op het design sturen we je een mapje met alle bestanden: JPG, PNG, SVG, PDF. Nu kan je je logo overal gebruiken!

BESTICKERING DESIGN

FLEXIBLE PAKKETTEN.

Op basis van uw wensen kunt u een pakket kiezen dat het best bij uw wensen past. 

De pakketten zijn alleen voor het design. Als u wenst de bestickering door ons te laten uitvoeren zullen wij een aparte offerte voor u maken op basis van het ontwerp. De kosten voor het design hoeft u dan niet te betalen!

*Prijzen alleen voor het design. Kosten van design worden niet in rekening gebracht wanneer wij ook de werkzaamheden uitvoeren.

BELETTERING

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONS WERK.

Wanneer je ervoor kiest om je auto belettering door ons te laten ontwerpen. Ontvang je altijd binnen 5 werkdagen de eerste concepten. Het exacte aantal dagen is lastig te zeggen. Gemiddeld gezien ontvang je binnen 10 dagen je volledige ontwerp. 

Nee, dit is niet verplicht. We leveren je alle benodigde bestanden zodat je zelf op zoek kan gaan naar een passende offerte.

Wanneer je de opdracht van de autobelettering wel door ons laat uitvoeren hoef je de kosten voor het design niet te betalen!

Ja, elke auto kan voorzien worden van belettering.